GS Supply introducerer ny webshop

"Det skal være nemt at handle online"

GS Supply har netop lanceret en splinterny hjemmeside med en række spændende udvidede funktioner. Den nye platform er designet til at forbedre kundernes online shoppingoplevelse og gøre det endnu nemmere at finde og købe de ønskede produkter.

Nemt og hurtigt genkøb

En af de mest bemærkelsesværdige nye funktioner er en forbedret og mere brugervenlig favoritliste, med mulighed for at oprette flere lister og hermed sortere i sine gemte varer.

"Med den nye favoritliste-funktion stræber vi efter at gøre det så problemfrit som muligt for vores kunder at genbestille de varer, som de har brug for ofte. Det er en af mange forbedringer, vi har implementeret for at gøre vores kunders liv nemmere."

Et bredt sortiment der dækker alle behov

Udover den nye favoritliste har GS Supply også gennemført en omstrukturering og udvidelse af deres katalog. Med en lang række nye produkter er sortimentet nu endnu bredere, hvilket giver kunderne flere valgmuligheder og muligheder for at få dækket alle sine behov. Den opdaterede katalogstruktur gør det også nemmere for kunderne at finde og navigere mellem produkter, hvilket sparer tid og skaber en mere intuitiv browsingoplevelse.

Den forbedrede hjemmeside er også designet til at være mere responsiv og tilpasse sig forskellige enheder, såsom smartphones og tablets, hvilket gør det muligt for kunderne at handle på farten uden at gå på kompromis med funktionaliteten. 

"For os er det afgørende at være på forkant med teknologien og forstå, hvordan vores kunder ønsker at handle."

Udforsk shoppen her

Del dette indlæg
Log ind for at efterlade en kommentar
Nu kan vores kunder få alubakker til lavpris
Hos GS Supply sænker vi priserne