Om GS Supply - Erhvervslivets indkøbspartner

Vi vil være erhvervslivets foretrukne indkøbspartner gennem en forretningsform, der bygger på gennemsigtighed og gode relationer.

GS Supply er en dansk virksomhed med hovedsæde i Aalborg. Vi sælger forbrugsvarer til attraktive og konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på at skabe gode relationer og transparente samarbejder med både store og små virksomheder.


Vi startede i 2019, hvor det er gået hurtigt fra at sælge sugerør til at være en handelsvirksomhed indenfor forbrugsvarer.


I dag har vi kunder indenfor mange brancher, f.eks. restauranter, industri & produktion, sundhedssektoren, sport & fritid og mange flere. Vores sortiment vokser derfor hurtigt, dag for dag; dette indebærer rengøringsartikler, sikkerhedsudstyr, emballage og engangsservice, samt meget mere.


Alt du mangler - et sted

Du behøver ikke jonglere med adskillige leverandører. GS Supplys webshop er en alt-i-en løsning, hvor du samlet kan finde og købe alle de forbrugsvarer, du har behov for.


Hermed sparer du både penge og energi og kan bruge den overskydende tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget for din virksomhed.


Vi investerer i IT- og robotstyrede løsninger, og du kan derfor regne med en pålidelig platform, der sikrer, at du får dine varer hurtigt og effektivt.

Et samarbejde - et partnerskab

Vores ambitioner er at have glade og tilfredse kunder. Derfor stræber vi efter ægte samarbejder. Vi tror på, at de bedste løsninger opstår, når vi arbejder sammen om at opfylde dine unikke behov og ønsker.


Vores mål er derfor at skabe et partnerskab, hvor din succes er vores succes. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os her 

Den rigtige pris - i første omgang

Vi tilbyder vores kunder de bedst mulige priser. For at opnå dette arbejder vi kontinuerligt på at optimere vores interne processer og begrænse vores omkostninger.


Vi tror på, at effektivitet og robotstyrede løsninger er nøglen til at skabe en optimeret bundlinje. Denne strategi gør det muligt for os at holde priserne nede, samtidig med at vi og vores kunder driver en stabil og vækstende forretning.

Miljøvenligt - et nemmere valg

Hos GS Supply er det vigtigste for os, at vores kunder altid får de bedst mulige produkter. For os betyder det blandt andet, at vores produkter skal være helt perfekte – både når det kommer til kvalitet og design, men i høj grad også når det kommer til materiale.


Vi er engagerede i bæredygtighed og følger nøje med i udviklingen indenfor miljøvenlige løsninger. Vi prioriterer at inkludere et bredt udvalg af miljøvenlige produkter i vores sortiment, så du kan træffe ansvarlige valg uden at gå på kompromis med kvalitet.


 Hjælp os med at blive bedre!

Fortæl os om din oplevelse med at handle hos os. Vi stræber efter at tilbyde den allerbedste service og din feedback er afgørende for os, så vi kan fortsætte med at forbedre os.