Logotryk på emballage: Skab synlighed for dit brand

Hvor meget koster det at få lavet logotryk?

Når det kommer til prisen for at få lavet logotryk, kan det variere afhængigt af flere faktorer. Disse faktorer inkluderer typen af produkt, antallet af farver i dit logo, det ønskede antal tryk, og den valgte trykmetode.

F.eks. vil et design med logo trykket i én farve være billigere end hvis det er trykket i flere farver. Farvedækningen på produktet har også en indflydelse. Hvis du ønsker en heldækkende baggrundsfarve, vil dette også forhøje prisen.

Kontakt os for at få et tilbud på logoprodukter.

Hos GS Supply tilbyder vi gratis designhjælp og forslag fra vores dygtige grafikere.


Hvordan kan man sikre sig et godt resultat, når man får lavet logotryk?

Når man ønsker at få lavet logotryk, er der flere faktorer, der kan sikre et godt resultat. Her er nogle tips til at opnå et flot og professionelt logotryk:

1. Vælg den rette udbyder: 
Det er vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren udbyder af logotryk. 

2. Brug en højopløselig fil: 
For at opnå et skarpt tryk er det essentielt at levere en højopløselig fil af dit logo til udbyderen, gerne en PDF eller PNG-fil. Den absolut bedste filtype er dog et vektorformat (f.eks. AI eller ESP), da den kan skaleres uden at miste kvalitet.

3. Vælg de rette farver: 
Farverne i dit design er vigtige for at skabe genkendelighed og en visuel identitet. Vælg farver, der passer godt sammen og repræsenterer dit brand på den bedst mulige måde. 

Når du angiver bestemte farver, der skal bruges i dit logotryk, anbefaler vi at bruger en CMYK eller HEX kode. Vær dog opmærksom på, at farver kan se forskelligt ud på en skærm end når de printes, vi anbefaler derfor at bede din udbyder om, at tjekke op på at trykfarven matcher din ønskede farve.

En CMYK-kode består af fire tal, der repræsenterer de procentdele af de fire farver i farveskalaen.  Koden er normalt skrevet som fire tal, adskilt af mellemrum eller kommaer, og hver værdi varierer fra 0 til 100. Den kunne for eksempel se sådan ud: CMYK 78 31 76 26.

En HEX-kode består normalt af seks tegn, der kan være tal og/eller bogstaver, og de repræsenterer en bestemt farve. Den kunne for eksempel se sådan ud: #F8FAFC eller #336146.

Hvilke fordeler giver logotryk?

Branding: Logotryk er en effektiv måde at brande din virksomhed på. Når dit logo bliver trykt på forskellige genstande, bliver det set af mange mennesker, hvilket øger din virksomheds synlighed. Det kan også hjælpe med at skabe genkendelse og adskillelse fra konkurrenterne.

Markedsføring: Ved at bruge logotryk som en del af din markedsføring kan du nå ud til potentielle kunder på en mere personlig og direkte måde. Ved at give dem et produkt med dit logo, skaber du en konstant påmindelse om din virksomhed.

Professionalitet: Logotryk kan give din virksomhed et professionelt og sammenhængende udseende. Det viser, at du tager dit brand seriøst og er villig til at investere i at markedsføre det. Dette kan give kunder og samarbejdspartnere en følelse af tillid og troværdighed.

Del dette indlæg
Log ind for at efterlade en kommentar
Effektive Numatic rengøringsmaskiner til rengøring
Investering i kvalitets numatic rengøringsmaskiner er afgørende for virksomheder, der værdsætter renlighed og effektivitet. Opnå en overlegen rengøringsydelse.